logo

OM Azonosító:

032475

Tel.:

+36/29-337-140

Cím:

2351 Alsónémedi, Iskola utca 1.

E-mail:

titkarsag@szechenyi-alsonemedi.edu.hu

logo

123 456 789

info@example.com

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

07:30 - 19:00

Monday to Friday

Hírek iskolánk életéből

Erzsébet-tábor Zánkán

Erzsébet-tábor Zánkán

 

Nagy öröm ért bennünket, amikor megtudtuk, hogy megnyertük a pályázatot, amely lehetővé tette, hogy május 11-13. között három mozgalmas napot tölthessünk el a zánkai Erzsébet-táborban. Az időjárás is kegyes volt hozzánk, igazi nyári időt hozott a május. A vakáció szele már érezhetően megérintett mindenkit: az 56 hatodikos gyermeket és négy kísérő tanárukat is.

A helyszín felülmúlta az elképzeléseinket. A megújult szállások mellett sportcsarnokkal, színházteremmel, multifunkcionális közösségi épülettel és vadonatúj étteremmel várt bennünket. A tábor több élménnyel teli programot biztosított számunkra. A kalandparkban rövid felkészülést követően birtokba vettük a kötélpályát. Volt, aki először kissé félve kapaszkodott a magasba, de amint ráérzett a kaland ízére, már a magasabb fokozatú pályákat is szívesen kipróbálta. Akinek kedve volt hozzá, a szomszédos Haditechnikai Parkban megnézhette a kiállított vadászgépeket, helikoptereket, harckocsikat és tüzérségi eszközöket. A sportcsarnokban kutyabemutató várt minket, ahol betekintést nyerhettünk, hogy fajtól és mérettől függetlenül, milyen hihetetlenül ügyesek négylábú barátaink. Az esti szórakoztatásunkról Oláh Gergő, az X-Faktor győztese gondoskodott.

A második nap is bővelkedett programokban. Versenyeztünk az exatlon pályán, csapatépítő játékban vettünk részt, ugráltunk a trambulinon, és kipróbáltuk magunkat az íjászkodásban is. Sétáltunk a Balaton partján, s mivel még fürödni nem lehetett, a látvány, a fagyi és a jégkása kárpótolt bennünket. Az este fergeteges diszkóval ért véget, ahol animátorok gondoskodtak a jó hangulatról. Ez igazán emlékezetes lezárása volt a tábornak.

A Zánkán eltöltött napok alatt nemcsak a mi közösségünk erősödött, hanem új ismeretségek és barátságok szövődtek az ország más tájáról érkezett gyerekekkel is.

Pénteken a hazafelé tartó úton eltöltöttünk néhány órát Tihanyban, ahol megnéztük az apátságot, megismerkedtünk Tihany kis utcáival, boltjaival.

A késő délutáni órákban egy élményekkel teli, de igencsak elfáradt társaság érkezett haza, Alsónémedire.

 

a hatodik évfolyam kísérő pedagógusai