logo

OM Azonosító:

032475

Tel.:

+36/29-337-140

Cím:

2351 Alsónémedi, Iskola utca 1.

E-mail:

titkarsag@szechenyi-alsonemedi.edu.hu

logo

123 456 789

info@example.com

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

07:30 - 19:00

Monday to Friday

Alapítvány

Alsónémedi Széchenyi István Általános Iskoláért Közalapítvány

Alapító:  Alsónémedi Nagyközség Önkormányzata

Alapítás éve: 1992.

Székhely:  2351 Alsónémedi Fő út 58.

Adószám: 19184771-1-13

 

A Közalapítvány célja, hogy a nagyközségben az általános iskolai oktatás tárgyi feltételeit elősegítő tanterem építés, illetve bővítési tevékenység kiegészítéseként tárgyi eszközbeszerzést végezzen, továbbá eszközeivel támogassa a tanulóifjúság sportolási lehetőségeit. E cél elérése érdekében a Közalapítvány támogatja az egészségmegőrzés, betegségmegelőzés, nevelés és oktatás, kulturális tevékenységekkel kapcsolatos iskolai rendezvényeket, megmozdulásokat.

Az alapítvány közhasznú tevékenységet folytat, tevékenységét az öttagú kuratórium és az elnök döntése alapján végzi.

Az elmúlt években nagy segítséget jelentettek számunkra a szülők SZJA 1%-nak és a helyi cégek céltámogatásként tett felajánlásai, valamint az egyéni támogatók befizetései. Ezek biztosították, hogy céljaink megvalósításával – többek között – még szebbé tegyük tanulóink környezetét, fejlesszük az informatikai eszközeinket, anyagilag is elismerjük a kiválóan teljesítő tanulók munkáját.

A rendelkezésünkre álló pénzösszeg törvényes felhasználásáról könyvvizsgálói jelentés alapján elkészített éves beszámolókban tájékoztatjuk az Önkormányzatot.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a nekünk nyújtott támogatásokat és tisztelettel kérjük, ha van lehetőségük továbbra is segítsék Közalapítványunkat!

Hangyás Erika

kuratóriumi elnök